Listefyll

“Jeg tror vi alle kan være enige om at det er helt sinnssykt at vi opererer med obligatorisk undervisning utenfor åpningstidene til kaffebarene på campus.» – Simen Flotvik Mathisen, leder for Gjestelista.

Årets studentvalg skal bli noe litt utenom det vanlige. Nå stiftes en ny politisk blokk ved studentparlamentet, som skal ta et oppgjør med kjedelige studentpolitikere og saker som ligger langt fra studentenes hverdag. Gjestelista vil gå til valg på de nære tingene.

Vi inviterer nå til Gjestelistas første Listefyll.

Sted: Chateau Neuf
Dato: Onsdag, 22. februar, 19.00
Facebook-arrangement

Slå deg ned i Bokcaféen med Simen og andre interesserte og bli med på en ny bevegelse som tar studenthverdagen på alvor. Vi ser alltid etter studenter med iver til å bli med på lista og de som bare vil bidra frem mot valgresultatet gir oss seier’n.

Gjestelista ønsker å jobbe med de vanlige tingene studenter opplever i studietiden, som kjedelige forelesninger, dårlig servicetilbud på campus og ubekvem studietid. De er mot eksamen 18. mai, vil ha tettere timeplaner og færre 08:15-forelesninger. Blant andre flaggsaker finner vi Olafiaklinikk til Blindern, lysere veier mot Chateau Neuf og nattbuss fra Blindern i fadderuka, lengre åpningstider på kjellerpubene og hund i studentbolig.

«Jeg tror vi er mange som synes det er trist at studentpolitikk skal være kun for dem som kan krysse av på boksen for “grensesprengende nørd”. Skal man representere studentene må man ta opp vanlige studentsaker.»